ERZURUM / KÖPRÜKÖY - Buğdaylı Ortaokulu

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete intikalinin 84'nci yıldönümünü münasebetiyle okulumuzda yaptığımız programdan kareler...

Ekm

Okulumuzda  29 Ekim Cumhuriyet Bayramının coşkusunu yaşadık. Programda emeği geçen tüm öğencilerimize ve öğretmenlerimize teşşekkur ederiz.

Nis

Ulusal Egemeliğin en önemli sembollerinden biri olan meclisimizin 102 inci  yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinlikler ve oyunlarla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün ÖĞRETMENLERİMİZE çok teşekkür ederiz.

Mrt

04.03.2022 Tarihinde Ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan deprem tatbikatı okulumuzda da uygulandı. Öğrencilerimiz deprem esnasında ve sonrasında yapılması gerekenleri uygulamalı olarak öğrendiler.

Şbt

Atatürk Üniversitesi Astonomi ve Uzay Bilimleri öğrencileri tarafından okulumuzda öğrencilerimize teleskopla gökyüzüne ve güneşe bakmalarını sağladılar. Güneş hakkında öğrencilerimize kısa bir sunum yaparak sorulara cevap verdiler.  Bu güzel ziyaretleri için onlara teşekkür ederiz

Şbt

LC Waikiki firmasının sosyal sorumluluk örneği göstererek göndermiş olduğu kışlık giyeceklerin öğrencilerimize dağıtımına katılan Kaymakamımız Sayın Fatih UZUN ve bereberinde gelen Belediye Başkanımız Sayın Osman BELLİ, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Latif BAĞAÇLI,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Mustafa DAĞDEMİR katıldılar,

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi kapsamında okulumuzda yapımı ve hazırlığı tamamlanan kütüphanemizin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Latif BAĞAÇLI ve Şube Müdürlerimiz Sn. Musa AĞDAG ile Sn Ömer GÜNEY katıldılar. Hayırlı olması temmenilerinde bulunurak öğrencilerimize kitap okumanın önemi üzerine sohbetler gerçekleştirdiler.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kütüphanesiz okul kalmasın projesi kapsamında okulumuzda yapımı tamamlanan kütüphanemiz...Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda, köyümüzün kadınlarına yönelik açılan okuma yazma kursumuzu ziyaret eden Köprüköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Latif BAĞAÇLI ve Şube Müdürümüz Sn Ömer GÜNEY ile Halk Eğitim Müdürümüz Sn Oğuzhan KILIÇ, a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz

Kas

Okulumuzu ziyaret ederek Destekleme ve Yetiiştirme kurslarımızda öğretmen ve öğrencilerimizle hoşsohbetlerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Latif BAĞAÇLI ve İlçe Şube Müdürümüz  Sn.Ömer GÜNEY e bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan ve asil milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.

Ekm

BAHÇELERDE AĞAÇ OLMALI İNSANDA İDEAL.EĞER BAHÇEDE AĞAÇ YOKSA MEYVE DE YOKTUR.İNSANDA İDEAL YOKSA GELECEĞİ YOKTUR.(NECİP FAZIL KISAKÜREK)