ERZURUM / KÖPRÜKÖY - Buğdaylı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: 23 NİSAN

Nis

Yarınlarımız ışığı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Okulumuzda düzenlediğimiz program ile 23 Nisan Ulusal Egemelik  ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Yarışmalar sonucu birinci olan öğrencilerimize ödüller verildi.

Nis

Ulusal Egemeliğin en önemli sembollerinden biri olan meclisimizin 102 inci  yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinlikler ve oyunlarla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün ÖĞRETMENLERİMİZE çok teşekkür ederiz.